كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
پذیرش 434 دانشجو در سال تحصیلی جدید

معاون آموزشی دانشگاه:

پذیرش 434 دانشجو در سال تحصیلی جدید

دکتر محمدعلی زحل، معاون آموزشی دانشگاه از پذیرش 434 دانشجو در سال تحصیلی جدید در این دانشگاه خبر داد.

دکتر زحل به مناسبت فرا رسیدن ماه مهر و بازگشایی دانشگاه ها گفت: امسال 129 دانشجوی جدید پزشکی پذیرش شدند که این رقم بیش از میزانی است که در دفترچه اعلام شده بود، پس بنابر این، دانشجویان جدید در دو نوبت مهر و بهمن ماه پذیرش می شوند.

وی اظهار کرد: می توانستیم کلاس های 120 نفره داشته باشیم ولی سطح کیفی آموزش آسیب می دید که به همین دلیل افزایش هزینه ها را متحمل شدیم تا کیفیت آموزش دانشجویان کاهش نیابد. معاون آموزشی دانشگاه ادامه داد که با مشورت اعضای هیئت علمی، تصمیم بر این شد تا پذیرش دانشجویان در دو نوبت انجام شود.

دکتر زحل از پذیرش 36 دانشجو در رشته دندانپزشکی، 26  دانشجوی اتاق عمل، 64 دانشجوی پرستاری، 27 دانشجوی علوم آزمایشگاهی، 21 دانشجوی بهداشت عمومی، 27 دانشجوی مامایی، 27 دانشجوی مدیریت خدمات بهداشتی - درمانی، 26 دانشجوی بهداشت حرفه ای، 24 دانشجوی بهداشت محیط و 27 دانشجوی هوشبری خبر داد.

این مقام مسؤول عنوان کرد: از سال گذشته، فرآیند ثبت نام دانشجویان به صورت اینترنتی انجام می شود و همین موضوع سبب  شده است تا حضور دانشجویان برای ثبت نام در دانشگاه، تقریباً به صفر برسد.

وی خاطر نشان کرد: ثبت نام اینترنتی، سبب کاهش استرس دانشجویان در آغاز ترم تحصیلی می شود و از رفت و آمدهای اضافی جلوگیری می کند.