ثبت نام از پذیرفته شدگان دستیاری رشته های تخصصی پزشکی سال تحصیلی 00-99

1399/7/19 شنبه

ثبت نام پذیرفته شدگان دستیاری رشته های تخصصی پزشکی پس از وصول اسامی پذیرفته شدگان از طرف وزارت متبوع از طریق پایگاه اینترنتی مربوط به نشانی http://er.qums.ac.ir انجام خواهد شد و اطلاع رسانی های بعدی درباره نحوه ثبت نام و ورود به سامانه نیز از طریق سامانه فوق الذکر انجام خواهد شد. خواهشمند است جهت جلوگیری از اتلاف وقت از مراجعه حضوری به دانشگاه خودداری فرمایید.

مدارک و فرمهای لازم جهت ثبت نام در این دانشگاه ( صرفا جهت پیش آگاهی و آمادگی ) به شرح زیر       می باشد:

1-        6 قطعه عكس 4*3 ( پشت نویسی شده )

2-        كارت ملي ( پشت و رو )

3-        شناسنامه ( تمام صفحات )

4-        كارت پايان‌خدمت/ معافيت دائم / گواهی ترخیص از خدمت/ یا مداركي كه نشان دهنده وضعيت نظام وظيفه آقايان مي‌باشد. ( پشت و رو )

5-       پروانه دائم پزشکی ( برای دانش آموختگان رشته پزشکی )

6-        گواهي نهایی فراغت از تحصيل ( برای دانشجویان سال آخر )

7-        گواهی قبولی در آزمون سنجش صلاحیت بالینی (‌صرفا دانش آموختگان شهریور 96 و بعد از آن )

8-       گواهي پايان يا معافيت از طرح خدمت پزشکان و پیراپزشکان.

9-       آخرین وضعیت بدهی (بدون معوقه) به صندوق رفاه دانشجویان ( با مراجعه به صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت و یا دانشگاه فارغ التحصیلی قابل دریافت می باشد. )

1-9- دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی باید هر گونه مدرک نشان دهنده تسویه حساب با دانشگاه مذکور را ارایه نمایند. ( از قبیل برگه تسویه حساب، مدرک دانشنامه پزشکی عمومی و ... )

10-    تعهد محضري ثبت شده در دفتر اسناد رسمي ( لازم است پذیرفته شدگان بر اساس سهمیه پذیرش خود فرم مذکور را از این سامانه دریافت نموده وبا هماهنگی دفتر امور حقوقی دانشگاه آن را در دفتر اسناد رسمی ثبت نموده و تصویر اسکن شده آن را در اندازهA4از طریق همین سامانه ارسال نمایند. ارایه اصل سند تعهد محضری تایید شده توسط دفتر امور حقوقی دانشگاه هنگام مراجعه حضوری به معاونت آموزشی دانشگاه اداره تحصیلات تکمیلی ضروری می باشد. )

تایید سند تعهد محضری توسط دفتر امور حقوقی دانشگاه الزامی می باشد.لطفابا مسوول دفتر حقوقی آقای ناقلی شماره تماس  33372207 -028و یا کارشناسان دفتر حقوقی خانم استواری - شماره تماس 5-33336001-028 داخلی 2014هماهنگی نمایید.

1-10-پذیرفته شدگان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه سپردن تعهد محضری به نشانی اینترنتی http://vce.qums.ac.ir/Portal/home/?177507/خدمات-آموزشی مراجعه نمایند.

11-   تصویر برابر اصل تعهد محضری به محل کار ( کارمندان دولت که از ماموریت آموزشی استفاده می نمایند و یا پذیرفته شدگان نیروهای مسلح. قابل ذکر است بر اساس آیین نامه آموزشی دوره های تخصص پزشکی این قبیل پذیرفته شدگان هیچگونه تعهدی به وزارت بهداشت ندارند وملزم به پرداخت شهریهبه دانشگاه محل تحصیل می باشند. )

1-11-جانبازان/خانواده شهداء محترمی که از ماموریت آموزشی استفاده می نمایند از سپردن تعهد محضری معاف می باشند.

12-    مدرك مربوط به سهميه استفاده شده در آزمون دستياري ( مربوط به پذيرش بومي، سهميه رزمندگان، سهمیه نیروهای مسلح، استعداد درخشان )

13-    موافقت نامه بدون قید شرط  از محل کار جهت ادامه تحصیل ( برای کارمندان دولت )

14-    آخرین حکم کارگزینی ( برای کارمندان دولت ).

15-    مدرک مربوط به استفاده از ماموریت آموزشی یا مرخصی بدون حقوق ( کارمندان دولت )

16-    معرفینامه از مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت جهت شرکت در آزمون پذیرش دستیار ( ‌اتباع خارجی )

17-    تصویرصفحات گذرنامه ( ‌اتباع خارجی )

فرمهایی که باید تکمیل شوند:

1-     فرم صلاحیت عمومی ( لازم است پذیرفته شدگان فرم مذکور را از این سامانه دریافت نموده -در یک برگA4پشت و رو چاپ گردد- و پس از تکمیل و الصاق دو قطعه عکس بر روی آن هنگام مراجعه حضوری به دانشگاه به همراه مابقی مدارک به معاونت آموزشی دانشگاه اداره تحصیلات تکمیلی تحویل نمایند.لازم به ذکر است ارسال این فرم از طریق سامانه ثبت نام ضروری نمی باشد.)

2-   فرم درخواست معافیت تحصیلی برای پذیرفته شدگانی که بر اساس مندرجات دفترچه راهنمای آزمون پذیرش دستیار بدون انجام خدمت وظیفه عمومی مجاز به شرکت در آزمون بوده اند. ( لازم است پذیرفته شدگانی که خدمت وظیفه عمومی را انجام نداده اند فرم مذکور را از این سامانه دریافت نموده و پس از تکمیل و الصاق عکس بر روی آن هنگام مراجعه حضوری به دانشگاه به همراه مابقی مدارک به معاونت آموزشی دانشگاه اداره تحصیلات تکمیلی تحویل نمایند. )

3-  فرم تعهد دوره دستیاری ( لازم است پذیرفته شدگان فرم مذکور را از این سامانه دریافت نموده و پس از تکمیل از طریق همین سامانه ارسال نمایند. ارایه اصل فرم تکمیل شده به همراه مابقی مدارک به معاونت آموزشی دانشگاه اداره تحصیلات تکمیلی الزامی است. )

نکات مهم:

*  قابل ذکر است ارایه اصل مدارک ذکر شده جهت تطبیق با تصویر آنها الزامی می باشد.

* ثبت نام از طریق پایگاه اینترنتی دانشگاه انجام می گردد و پذیرفته شدگان پس از دریافت تاییدیه ثبت نام اینترنتی باید در تاریخ های اعلام شده در سامانه ثبت نام جهت ارایه اصل مدارک به معاونت آموزشی دانشگاه مراجعه نمایند.

* بدلیل محدودیت امکانات، خوابگاه دانشجویی به دستیاران رشته های تخصصی پزشکی در صورت امکان ارایه می گردد.

* نشانی محل ارایه اصل مدارک ثبت نام : قزوین، دروازه رشت ( چهارراه 22 بهمن )، بلوار شهید باهنر، جنب دادگستری، پردیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ساختمان معاونت آموزشی، طبقه دوم، اداره تحصیلات تکمیلی

تلفن: 5-33336001-028 داخلی 2524 ( آقای کریمی ) ،

2540 ( خانم نیاقی ها )