ثبت نام از پذیرفته شدگان دستیاری رشته های تخصصی دندانپزشکی سال تحصیلی 00-99

1399/8/18 يكشنبه

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان دستیاری رشته های تخصصی دندانپزشکی به اطلاع می رساند ثبت نام پذیرفته شدگان این دانشگاه بصورت اینترنتی و در سامانه مربوط به نشانی http://er.qums.ac.ir صورت می پذیرد. لذا خواهشمند است از مراجعه حضوری به دانشگاه خودداری گردد. در ضمن اطلاع رسانی های بعدی درباره ثبت نام نیز از طریق سامانه     فوق الذکر انجام خواهد شد.

قابل ذکر است مدارک لازم ثبت نام (جهت پیش آگاهی) به شرح زیر می باشد:

مدارك لازم جهت ثبت نام :

1-        6 قطعه عكس 4*3 ( پشت نویسی شده ) *

2-        كارت ملي ( پشت و رو ) *

3-        شناسنامه (تمام صفحات) *

4-        کارت پايان ‌خدمت يا معافيت دائم يا مداركي كه نشان دهنده وضعيت نظام وظيفه آقايان مي‌باشد. ( پشت و رو )

5-        پروانه دائم دندانپزشکی یا گواهي نهایی فراغت از تحصيل حداکثر تا پایان شهریور ماه برای دانشجویان سال آخر / استعداد درخشان *

6-       گواهي پايان يا معافيت از طرح خدمت پزشکان و پیراپزشکان.

7-       آخرین وضعیت بدهی (بدون معوقه) به صندوق رفاه دانشجویان ( با مراجعه به صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت و یا دانشگاه فارغ التحصیلی قابل دریافت می باشد. ) *

1-7- دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی باید هر گونه مدرک نشان دهنده تسویه حساب با دانشگاه مذکور را ارایه نمایند. ( از قبیل برگه تسویه حساب، مدرک دانشنامه پزشکی عمومی و ... )

8-       تعهد محضري ثبت شده در دفتر اسناد رسمي ( لازم است پذیرفته شدگان بر اساس سهمیه پذیرش خود فرم مذکور را از این سامانه دریافت نموده وبا هماهنگی دفتر امور حقوقی دانشگاهآن را در دفتر اسناد رسمی ثبت نموده و تصویر اسکن شده آن را در اندازهA4از طریق همین سامانه ارسال نمایند. ارایه اصل سند تعهد محضری تایید شده هنگام مراجعه حضوری به معاونت آموزشی دانشگاه اداره تحصیلات تکمیلی ضروری می باشد. ) *

تایید سند تعهد محضری توسط دفتر امور حقوقی دانشگاه الزامی می باشد. لطفا با کارشناس دفتر حقوقی - خانم استواری شماره تماس 5-33336001-028 داخلی 2014 هماهنگی نمایید.

1-8-پذیرفته شدگان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه سپردن تعهد محضری به نشانی اینترنتی http://vce.qums.ac.ir/Portal/home/?177507/خدمات-آموزشی مراجعه نمایند.

9-    تعهدمحضري مبني بر موافقت همسر با انجام تعهدات دستياري مخصوص خانمهای متاهل ( لازم است پذیرفته شدگان فرم مذکور را از این سامانه دریافت نموده و پس از ثبت در دفتر اسناد رسمی تصویر اسکن شده آن را در اندازهA4از طریق همین سامانه ارسال نمایند. )

10-    کپی برابر اصل شده سند تعهد محضری دوره دکترای عمومی دندانپزشکی ( افرادی که در دوره دکترای عمومی دندانپزشکی تعهد خاص به یکی از استانهای کشور سپرده اند. )

11-     گواهی اشتغال بکار در استان محل تعهد ( افرادی که در دوره دکترای عمومی دندانپزشکی تعهد خاص به یکی از استانهای کشور سپرده اند. )

12-    مدرك مربوط به سهميه استفاده شده در آزمون دستياري ( مربوط به پذيرش بومي، سهميه رزمندگان، سهمیهنیروهای مسلح، استعداد درخشان )

13-   موافقت نامه بدون قید شرط از محل کار جهت ادامه تحصیل ( برای کارمندان وزارتخانه ها، نهادها، سازمانها )

14-   حکم مامویت آموزشی / حکم حقوقی( برای کارمندان وزارتخانه ها، نهادها، سازمانها )

15-   تصویر برابر اصل تعهد محضری به محل کار ( جهت کارمندان غیر وزارت بهداشت که با استفاده از تسهیلات محل استخدام جهت ادامه تحصیل معرفی می شوند و یا پذیرفته شدگان سهمیه نیروهای مسلح ). قابل ذکر است بر اساس آیین نامه آموزشی دوره های تخصص دندانپزشکی این قبیل پذیرفته شدگان هیچگونه تعهدی به وزارت بهداشت ندارند وملزم به پرداخت شهریهبه دانشگاه محل تحصیل می باشند. )

1-15-جانبازان/خانواده شهداء محترمی که از ماموریت آموزشی استفاده می نمایند از سپردن تعهد محضری و پرداخت شهریه معاف می باشند.

فرمهایی که باید تکمیل شوند:

1-   فرم صلاحیت عمومی ( لازم است پذیرفته شدگان فرم مذکور را از این سامانه دریافت نموده-در یک برگA4پشت و رو چاپ گردد- و پس از تکمیل و الصاق دو قطعه عکس بر روی آن هنگام مراجعه حضوری به دانشگاه به همراه مابقی مدارک به معاونت آموزشی دانشگاه اداره تحصیلات تکمیلی تحویل نمایند.لازم به ذکر است ارسال این فرم از طریق سامانه ثبت نام ضروری نمی باشد.)

2-   فرم درخواست معافیت تحصیلی برای پذیرفته شدگانی که خدمت وظیفه عمومی را انجام نداده اند و یا در حال انجام خدمت می باشند. ( لازم است پذیرفته شدگانی که خدمت وظیفه عمومی را انجام نداده اند فرم مذکور را از این سامانه دریافت نموده و پس از تکمیل و الصاق عکس بر روی آن هنگام مراجعه حضوری به دانشگاه به همراه مابقی مدارک به معاونت آموزشی دانشگاه اداره تحصیلات تکمیلی تحویل نمایند. در ضمن افرادی که در حال انجام خدمت می باشند فرم مذکور را تکمیل و به یگان خدمتی خود تحویل داده و برگه ترخیص از خدمت را دریافت و به همراه مابقی مدارک به معاونت آموزشی دانشگاه اداره تحصیلات تکمیلی تحویل نمایند. )

3- فرم تعهد دوره دستیاری (لازم است پذیرفته شدگان فرم مذکور را از این سامانه دریافت نموده و پس از تکمیل از طریق همین سامانه ارسال نمایند. ارایه اصل فرم تکمیل شده به همراه مابقی مدارک به معاونت آموزشی دانشگاه اداره تحصیلات تکمیلی الزامی است. )

به منظور دانلود فرم ها اینجا را کلیک نمایید.

دانشگاه علوم پزشکی قزوین

تاریخ درج خبر :  1399/8/18 12:05:57