ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع دکترای تخصصی PhD سال تحصیلی 00-99

1399/9/3 دوشنبه

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان آزمون دکترای تخصصی PhD سال تحصیلی جاری به اطلاع می رساند به محض وصول اسامی پذیرفته شدگان این دانشگاه از طرف وزارت متبوع، امکان ثبت نام در پایگاه اینترنتی مربوط به نشانی http://er.qums.ac.ir فراهم خواهد شد و اطلاع رسانی های بعدی درباره نحوه ثبت نام و ورود به سامانه نیز از طریق سامانه فوق الذکر انجام خواهد شد. خواهشمند است جهت جلوگیری از اتلاف وقت از مراجعه حضوری به دانشگاه خودداری فرمایید.

قابل ذکر است مدارک لازم ثبت نام (جهت پیش آگاهی) به شرح زیر می باشد:

1-        6 قطعه عكس 4*3 ( پشت نویسی شده ) *

2-        كارت ملي ( پشت و رو ) *

3-        شناسنامه ( تمام صفحات ) *

4-        كارت پايان ‌خدمت وظیفه عمومی/ معافيت دائم / گواهی ترخیص از خدمت/ برگه آماده به خدمت ( پشت و رو )

5-       دانشنامه کارشناسی ارشد یا دکترای عمومی یا گواهی فراغت از تحصیل حداکثر تا پایان شهریور ماه  *

6-        گواهي پايان يا معافيت یا ترخیص از طرح خدمت پزشکان و پیراپزشکان.

7-        آخرین وضعیت بدهی (بدون معوقه) به صندوق رفاه دانشجویان ( با مراجعه به صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت و یا دانشگاه فارغ التحصیلی قابل دریافت می باشد. ) *

1-7- دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی باید هر گونه مدرک نشان دهنده تسویه حساب با دانشگاه مذکور را ارایه نمایند. ( از قبیل برگه تسویه حساب، مدرک دانشنامه مقطع قبل و ... )

8-       تعهد محضري ثبت شده در دفتر اسناد رسمي ( لازم است پذیرفته شدگان بر اساس سهمیه پذیرش خود فرم مذکور را از این سامانه دریافت نموده وبا هماهنگی دفتر امور حقوقی دانشگاه آن را در دفتر اسناد رسمی ثبت نموده و تصویر اسکن شده آن را در اندازهA4از طریق همین سامانه ارسال نمایند. ارایه اصل سند تعهد محضری تایید شده توسط دفتر امور حقوقی دانشگاه هنگام مراجعه حضوری به معاونت آموزشی دانشگاه اداره تحصیلات تکمیلی ضروری می باشد. )

تایید سند تعهد محضری توسط دفتر امور حقوقی دانشگاه الزامی می باشد. لطفا با کارشناس دفتر حقوقی خانم استواری - شماره تماس 5-33336001-028 داخلی 2014 هماهنگی نمایید.

9-        پذیرفته شدگان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه سپردن تعهد محضری به نشانی اینترنتی http://vce.qums.ac.ir/Portal/home/?177507/خدمات-آموزشی مراجعه نمایند.

10-      تعهد محضري پرداخت شهریه ( مخصوص 1-پذیرفته شدگان کارمند و مامور آموزشی سایر وزارتخانه ها و 2-اتباع خارجی ) لازم است پذیرفته شدگان فرم مذکور را از این سامانه دریافت نموده وبا هماهنگی دفتر امور حقوقی دانشگاه آن را در دفتر اسناد رسمی ثبت نموده و تصویر اسکن شده آن را در اندازهA4از طریق همین سامانه ارسال نمایند. ارایه اصل سند تعهد محضری تایید شده توسط دفتر امور حقوقی دانشگاه هنگام مراجعه حضوری به معاونت آموزشی دانشگاه اداره تحصیلات تکمیلی ضروری می باشد. )

11-      تعهد محضري خروج از کشور ( مخصوص اتباع خارجی ) لازم است پذیرفته شدگان فرم مذکور را از این سامانه دریافت نموده وبا هماهنگی دفتر امور حقوقی دانشگاه آن را در دفتر اسناد رسمی ثبت نموده و تصویر اسکن شده آن را در اندازهA4از طریق همین سامانه ارسال نمایند. ارایه اصل سند تعهد محضری تایید شده توسط دفتر امور حقوقی دانشگاه هنگام مراجعه حضوری به معاونت آموزشی دانشگاه اداره تحصیلات تکمیلی ضروری می باشد. )

12-       تصویر برابر اصل تعهد محضری به محل کار ( اعضاء هیئت علمی مربی رسمی دانشگاههای علوم پزشکی و کارمندان وزارت بهداشت )

1-12-  جانبازان/خانواده شهداء کارمند که از ماموریت آموزشی استفاده می نمایند از سپردن تعهد محضری معاف می باشند.

13-    مدرك مربوط به سهميه استفاده شده در آزمون (مربوط به سهميه رزمندگان، استعداد درخشان، هیئت علمی مربی)

14-    موافقت نامه بدون قید شرط  از محل کار جهت ادامه تحصیل ( برای کارمندان دولت )

15-    آخرین حکم کارگزینی ( برای کارمندان دولت ).

16-   مدرک مربوط به استفاده از ماموریت آموزشی یا مرخصی بدون حقوق ( کارمندان دولت )

17-    معرفینامه از مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت جهت شرکت در آزمون PhD ( ‌اتباع خارجی استفاده کننده از بورس تحصیلی )

18-    تصویرصفحات گذرنامه ( ‌اتباع خارجی )

فرمهایی که باید تکمیل شوند:

1-     فرم صلاحیت عمومی ( لازم است پذیرفته شدگان فرم مذکور را از این سامانه دریافت نموده -در یک برگA4پشت و رو چاپ گردد- و پس از تکمیل و الصاق دو قطعه عکس بر روی آن هنگام مراجعه حضوری به دانشگاه به همراه مابقی مدارک به معاونت آموزشی دانشگاه اداره تحصیلات تکمیلی تحویل نمایند.لازم به ذکر است ارسال این فرم از طریق سامانه ثبت نام ضروری نمی باشد.)

2-   فرم درخواست معافیت تحصیلی برای پذیرفته شدگانی که بر اساس مندرجات دفترچه راهنمای آزمون بدون انجام خدمت وظیفه عمومی مجاز به شرکت در آزمون بوده اند. ( لازم است پذیرفته شدگانی که خدمت وظیفه عمومی را انجام نداده اند فرم مذکور را از این سامانه دریافت نموده و پس از تکمیل و الصاق عکس بر روی آن هنگام مراجعه حضوری به دانشگاه به همراه مابقی مدارک به معاونت آموزشی دانشگاه اداره تحصیلات تکمیلی تحویل نمایند. )

3-  فرم تعهد دوره PhD ( لازم است پذیرفته شدگان فرم مذکور را از این سامانه دریافت نموده و پس از تکمیل از طریق همین سامانه ارسال نمایند. ارایه اصل فرم تکمیل شده به همراه مابقی مدارک به معاونت آموزشی دانشگاه اداره تحصیلات تکمیلی الزامی است. )  *

4- فرم اطلاعات اتباع بیگانه

به منظور دریافت فرم ها اینجا را کلیک نمایید.

تاریخ درج خبر : 1399/9/3 12:35:51