ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت دستیاری رشته های تخصصی پزشکی سال تحصیلی 00-99

1399/12/10 يكشنبه

ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت دستیاری رشته های تخصصی پزشکی به محض وصول اسامی از طرف وزارت متبوع در این دانشگاه انجام خواهد شد. زمان مراجعه به دانشگاه جهت تحویل مدارک در اطلاعیه بعدی در صفحه اول پایگاه اینترنتی حوزه معاونت آموزشی دانشگاه اعلام خواهد. در ضمن، مدارک و فرمهای لازم جهت ثبت نام در این دانشگاه به شرح زیر می باشد:

1-        6 قطعه عكس 4*3 ( پشت نویسی شده )

2-        كارت ملي ( پشت و رو )

3-        شناسنامه ( تمام صفحات )

4-        كارت پايان‌خدمت/ معافيت دائم / گواهی ترخیص از خدمت/ یا مداركي كه نشان دهنده وضعيت نظام وظيفه آقايان مي‌باشد. ( پشت و رو )

5-       پروانه دائم پزشکی ( برای دانش آموختگان رشته پزشکی )

6-        گواهي نهایی فراغت از تحصيل ( برای دانشجویان سال آخر )

7-        گواهی قبولی در آزمون سنجش صلاحیت بالینی (‌صرفا دانش آموختگان شهریور 96 و بعد از آن )

8-       گواهي پايان يا معافيت از طرح خدمت پزشکان و پیراپزشکان.

9-       آخرین وضعیت بدهی (بدون معوقه) به صندوق رفاه دانشجویان ( با مراجعه به صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت و یا دانشگاه فارغ التحصیلی قابل دریافت می باشد. )

1-9- دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی باید هر گونه مدرک نشان دهنده تسویه حساب با دانشگاه مذکور را ارایه نمایند. ( از قبیل برگه تسویه حساب، مدرک دانشنامه پزشکی عمومی و ... )

تایید سند تعهد محضری توسط دفتر امور حقوقی دانشگاه الزامی می باشد.لطفا با کارشناس دفتر حقوقی – خانم استواری - شماره تماس 5-33336001-028 داخلی 2014هماهنگی نمایید.

1-10-پذیرفته شدگان برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه سپردن تعهد محضری به نشانی اینترنتی http://vce.qums.ac.ir/Portal/home/?177507/خدمات-آموزشی مراجعه نمایند.

11-   تصویر برابر اصل تعهد محضری به محل کار ( کارمندان دولت که از ماموریت آموزشی استفاده می نمایند و یا پذیرفته شدگان نیروهای مسلح. قابل ذکر است بر اساس آیین نامه آموزشی دوره های تخصص پزشکی این قبیل پذیرفته شدگان هیچگونه تعهدی به وزارت بهداشت ندارند و ملزم به پرداخت شهریه به دانشگاه محل تحصیل می باشند. )

1-11-جانبازان/خانواده شهداء محترمی که از ماموریت آموزشی استفاده می نمایند از سپردن تعهد محضری معاف می باشند.

12-    مدرك مربوط به سهميه استفاده شده در آزمون دستياري ( مربوط به پذيرش بومي، سهميه رزمندگان، سهمیه نیروهای مسلح، استعداد درخشان )

13-    موافقت نامه بدون قید شرط  از محل کار جهت ادامه تحصیل ( برای کارمندان دولت )

14-    آخرین حکم کارگزینی ( برای کارمندان دولت ).

15-    مدرک مربوط به استفاده از ماموریت آموزشی یا مرخصی بدون حقوق ( کارمندان دولت )

16-    معرفینامه از مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت جهت شرکت در آزمون پذیرش دستیار ( ‌اتباع خارجی )

17-    تصویرصفحات گذرنامه ( ‌اتباع خارجی )

فرمهایی که باید تکمیل شوند:

1-     فرم صلاحیت عمومی ( لازم است پذیرفته شدگان فرم مذکور را از این صفحه دریافت نموده -در یک برگ A4 پشت و رو چاپ گردد- و پس از تکمیل بصورت تایپ شده و الصاق دو قطعه عکس بر روی آن هنگام مراجعه حضوری به دانشگاه به همراه مابقی مدارک به معاونت آموزشی دانشگاه – اداره تحصیلات تکمیلی تحویل نمایند.

2-   فرم درخواست معافیت تحصیلی برای پذیرفته شدگانی که بر اساس مندرجات دفترچه راهنمای آزمون پذیرش دستیار بدون انجام خدمت وظیفه عمومی مجاز به شرکت در آزمون بوده اند. ( لازم است پذیرفته شدگانی که خدمت وظیفه عمومی را انجام نداده اند فرم مذکور را از این صفحه دریافت نموده و پس از تکمیل و الصاق عکس بر روی آن هنگام مراجعه حضوری به دانشگاه به همراه مابقی مدارک به معاونت آموزشی دانشگاه – اداره تحصیلات تکمیلی تحویل نمایند. )

3-  فرم تعهد دوره دستیاری ( لازم است پذیرفته شدگان فرم مذکور را از این صفحه دریافت نموده و پس از تکمیل، اصل فرم تکمیل شده را به همراه مابقی مدارک به معاونت آموزشی دانشگاه – اداره تحصیلات تکمیلی تحویل نمایند )

4- فرم تکمیل شده اتباع بیگانه ( لازم است پذیرفته شدگان فرم مذکور را از این صفحه دریافت نموده و پس از تکمیل، اصل فرم تکمیل شده را به همراه مابقی مدارک به معاونت آموزشی دانشگاه – اداره تحصیلات تکمیلی تحویل نمایند )

نکات مهم:

* قابل ذکر است ارایه اصل مدارک ذکر شده جهت تطبیق با تصویر آنها الزامی می باشد.

* بدلیل محدودیت امکانات، خوابگاه دانشجویی به دستیاران رشته های تخصصی پزشکی در صورت امکان ارایه می گردد.

* نشانی محل ارایه اصل مدارک ثبت نام : قزوین، دروازه رشت ( چهارراه 22 بهمن )، بلوار شهید باهنر، جنب دادگستری، پردیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، ساختمان معاونت آموزشی، طبقه دوم، اداره تحصیلات تکمیلی

تلفن: 5-33336001-028 داخلی 2524 ( آقای کریمی ) ،  2540 ( خانم نیاقی ها )

* مدت و محل تعهد محضری برای سهمیه های مختلف بر اساس مندرجات دفترچه راهنمای آزمون و مقررات موجود به شرح جدول زیر می باشد:

سهمیه پذیرش

به استان محروم

بورس نیروهای مسلح

پرداخت شهریه به محل تحصیل و سپردن تعهد به محل خدمت

با کلیک اینجا می توانید فایل ها مربوط را دانلود نمایید.

تاریخ درج خبر : 1399/12/10 13:45:24