كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
نوار راهبري
هدر
حضور  فعال دانشگاه علوم پزشکی قزوین در هجدهمین همایش آموزش پزشکی
هجدهمین همایش آموزش پزشکی کشور، روزهای هفتم تا نهم اردیبهشت 1396 در سالن همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران در تهران برگزار شد. در این برنامه، «مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی» دانشگاه علوم پزشکی قزوین با برپایی غرفه، عملکرد و دستاوردهای حوزه آموزش دانشگاه را مطابق عملیاتی شدن بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی ارائه کرد.
مراسم افتتاحیه همایش، با حضور دکتر سید حسن هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر لاریجانی، معاون آموزشی ایشان و همچنین دیگر مسؤولان عالی رتبه حوزه  آموزشی این وزارت خانه برگزار شد. در این مراسم، دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین هم مانند روسای دیگر دانشگاه های علوم پزشکی کشور حضور داشت. دکتر پرویز پدیسار، معاون آموزشی دانشگاه و دکتر سونیا اویسی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی نیز همراه با کارشناسان و اعضای هیأت علمی علاقمند به توسعه آموزش در این مراسم شرکت کردند.

بازدید از غرفه دانشگاه
در بخشی از این برنامه، وزیر بهداشت و معاون  آموزشی ایشان و همچنین دکتر یزدانی، دبیر علمی همایش و رییس مرکز مطالعات وزارت، از غرفه دانشگاه علوم پزشکی قزوین بازدید کردند.
پیش از این، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین بعد از دیدار از غرفه های دانشگاه های دیگر، با حضور در غرفه دانشگاه از زحمات مدیر مرکز مطالعات و همکارانش قدردانی کرد.

تقدیر وزیر بهداشت از دانشگاه
در حین بازدیدهای انجام شده، دکتر اویسی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه در مورد اقدامات انجام شده مطابق بسته های تحول و نوآوری و در مورد ماموریت ویژه دانشگاه علوم پزشکی قزوین یعنی توسعه دانش تعیین کننده های اجتماعی سلامت، توضیحات مفصلی ارائه کرد.
ایشان همچنین راه اندازی مرکز آموزش مهارت های بالینی را برای وزیر بهداشت بازگو کرد که بسیار مورد توجه و تقدیر متولی سلامت کشور قرار گرفت.

ارائه 10 مقاله از دانشگاه
در هجدهمین همایش آموزش پزشکی کشور 10 مقاله از دانشگاه علوم پزشکی قزوین به صورت سخنرانی و پوستر، پذیرش و ارائه شد.
در بخش سخنرانی، شش مقاله توسط دکتر رامین سرچمی، دکتر زینت جورابچی، دکتر عیسی محمدی زیدی، فاطمه سفیدی، معصومه ضیائیها و لیلا بهرامخانی ارائه شد.
در بخش پوستر هم فریبا درخشان و دکتر عیسی محمدی زیدی، هر کدام با یک مقاله و لیلا بهرامخانی با ارائه دو مقاله حضور داشتند.