۱۴۰۱/۰۲/۲۸
جلسه هم اندیشی در خصوص راه اندازی رشته های ذكر شده در سند توسعه متوازن برگزار گردید

جلسه هم اندیشی و تبادل نظر در خصوص بررسی و حل مشکلات راه اندازی رشته های ذکر شده در سند توسعه متوازن و مصوب نمودن گروه های آموزشی دانشکده ها در روز 26 اردیبهشت 1401 برگزار گردید.

در این جلسه در خصوص دستور العمل و آیین نامه تصویب گروه های آموزشی بحث و تبادل نظر شد.

مدیر منابع انسانی دانشگاه در خصوص متناسب سازی و برنامه ریزی در راستای اهداف وزارت متبوع گفت: هرگونه توسعه رشته و توسعه دانشگاه باید در راستای اهداف کلان وزارت باشد و معاونت توسعه و معاونت آموزشی باید نهایت تلاش خود را در راستای رسیدن به این اهداف عملی کند.

همچنین دکتر علامی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه دانشگاه در خصوص مشکلات معاونت آموزشی و مشکلات ساختار تشکیلاتی و بهبود چارت اداری دانشکده ها صحبت کرد.

در ادامه رئیس دانشکده بهداشت و پیراپزشکی بیان کرد: دانشکده بهداشت دارای 7 گروه آموزشی می باشد که دو گروه بهداشت محیط و بهداشت حرفه­ای داری مصوبه وزارت بهداشت هستند و 5 گروه دیگر (علوم بهداشتی در تغذیه، آموزش بهداشت و ارتقا سلامت، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، اپیدمیولوژی و آمار زیستی) شرایط دریافت مصوبه گروه آموزشی وزارت بهداشت را دارند.

شایان ذکر است این نشست با حضور دکتر فاطمه سمیعی، معاون آموزشی دانشگاه، دکتر مرتضی نجفی، مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه، احمد پورشریفی، مدیر منابع انسانی دانشگاه، دکتر مریم کرامتکار، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر عباس علامی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه، رؤسای دانشکده های پزشکی ، بهداشت و پیراپزشکی، معاون اداری مالی دانشکده دندانپزشکی و دانشکده پرستاری در سالن جلسات معاونت آموزشی برگزار گردید.