• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۳/۲۴
جشن دهه كرامت و بزرگداشت امام خمینی ( ره ) در دانشكده پزشكی برگزار شد

همزمان با دهه مبارک کرامت و میلاد با سعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) ، خواهر گرامیشان حضرت فاطمه معصومه ( س ) و بزرگداشت امام خمینی ( ره )  ویژه برنامه های فرهنگی،‌هنری و مذهبی در دانشکده پزشکی برگزار شد.  در ابتدای این نشست دکتر سید علیرضا حاج سید جوادی ، رئیس دانشکده پزشکی ، ضمن خوشامد گویی به  حاضرین ، پیرامون دهه کرامت و بزرگداشت امام خمینی ( ره ) سخنان مبسوطی ارائه کردند.  دکتر ابراهیم ساریچلو ، معاون فرهنگی دانشکده پزشکی ، نیز دهه کرامت را به اعضای هیأت علمی و همکاران دانشکده پزشکی تبریک و تهنیت گفتند.  سپس حجت الاسلام و المسلمین، دکتر حیدری، نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی ، در خصوص فضایل حضرت معصومه ( س ) و امام رضا ( ع ) به ایراد سخن پرداختند. ایشان در ادامه صحبتهای خود در خصوص تبین وصیت نامه سیاسی الهی امام خمینی با محوریت جهاد تبین سخنانی ایراد کردند.  مولودی خوانی، برنامه های فرهنگی و هنری از جمله بخش های این نشست بود .

این نشست با حضور دکتر سید علیرضا حاج سید جوادی ، رئیس دانشکده پزشکی ، دکتر ابراهیم ساریچلو ، معاون فرهنگی دانشکده ، معاونین دانشکده ،  اعضای هیأت علمی و کارمندان دانشکده در 18 خرداد 1401 برگزار شد.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

6.1.8.0