۱۴۰۱/۰۵/۰۵
در آیین دانش آموختگی دانشجویان دانشكده پیراپزشكی در دانشگاه علوم پزشكی قزوین 73 نفر از دانشجویان فارغ التحصیل شدند

آیین دانش آموختگی دانشکده پیراپزشکی با حضور هفتاد و سه نفر از دانشجویان ورودی 97 ، در رشته های علوم آزمایشگاهی، اتاق عمل و هوشبری برگزار شد.
در این مراسم که از ساعت 11 روز دوشنبه 3 مرداد ماه 1401 در سالن اجتماعات شهید بابایی قزوین و با قرائت قران و سرود ملی شروع شد، دکتر رزاق محمودی، رئیس دانشکده پیراپزشکی ضمن تبریک به دانش آموختگان برای آنان آرزوی موفقیت در مراحل مختلف زندگی داشتند. در ادامه دکتر عبداله دیدبان رئیس دانشگاه بیاناتی را رهتوشه دانش آموختگان نمودند. تجلیل از دانشجویان برتر آموزشی، پژوهشی و فعالین فرهنگی و همچنین شاخص ورزشی دانش آموختگان و همچنین اهدای لوح به کلیه دانشجویان و قرائت سوگندنامه و موسیقی از دیگر برنامه های این مراسم بود. در دانشکده پیراپزشکی در حال حاضر 403 دانشجو در حال تحصیل می باشند.  49 تن از دانش آموختگان را دختران و 24 تن را پسران تشکیل میدادند. لازم به ذکر است 22 تن از دانشجویان رشته فوریتهای پیش بیمارستانی در بهمن ماه سال جاری فارغ التحصیل می شوند که این تعداد همگی از آقایان خواهند بود.

امتیاز :  ۳.۰۰ |  مجموع :  ۲