• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۲/۰۴
  • کد خبر : ۱۴۰۵۳
اولین نشست صیانت از حقوق شهروندی با موضوع ارتقاء فرهنگ عفاف و حجاب در محیط های آموزشی، اداری و حفظ حریم شخصی برگزار شد

به استناد قانون برنامه چهارم توسعه و به منظور ارتقای فرهنگ عفاف و حجاب در محیط های آموزشی، اداری، حفظ حریم شخصی و کرامت انسانی و رعایت موازین شرعی، استاندارد های پوشش کارکنان و استادان و دانشجویان و ضوابط مرتبط در روز 27 فروردین 1401 جلسه‌ای با حضور حجت الاسلام دکتر حسین حیدری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر فاطمه سمیعی، معاون آموزشی دانشگاه، دکتر محمدرضا شیخی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، طاهر مشایخ، مشاور رئیس و مدیر حراست دانشگاه، دکتر امیرمحمد کاظمی‌فر، رئیس دانشکده پزشکی، دکتر مرجان بلبلیان، رئیس دانشکده دندانپزشکی، دکتر لیلی یکه‌فلاح، رئیس دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر رزاق محمودی، رئیس دانشکده بهداشت و پیراپزشکی، سید مهدی سید صادقی، مدیر فرهنگی دانشگاه، حمید شیری روانشاد، مسئول حراست پردیس و هم چنین اساتید مشاور دانشکده ها برگزار گردید.

در این نشست ضمن بررسی موضوع و ارائه پیشنهادات و راهکارها توسط اعضای جلسه، مقرر شد تبلیغات محیطی مناسب انجام گرفته و جلسات مداوم در راستای رعایت فرهنگ عفاف و حجاب با حضور مسئولین مربوطه برگزار گردد.

همچنین مقرر گردید در جلسه آتی گزارشی از روند اجرای مصوبات توسط اعضای جلسه ارائه شود.

گفتنی است این نشست در سالن جلسات دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید.

6.0.9.0
    V6.0.9.0