۱۴۰۱/۰۲/۰۶
جلسه برنامه¬ریزی توسعه آموزش مجازی با توجه به برنامه استراتژیك سال 1401 در دفتر معاونت آموزشی دانشگاه برگزار گردید
جلسه برنامه¬ریزی توسعه آموزش مجازی با توجه به برنامه استراتژیک سال 1401 در دفتر معاونت آموزشی دانشگاه برگزار گردید

با توجه به تایید محتوای تولید شده در مرکز آموزش مجازی دانشگاه توسط سامانه موکس ملی آرمان جهت بارگذاری و نظر به شروع سال جدید و  لزوم برنامه ریزی هر چه بهتر جهت ارتقاء کیفیت عملکرد مرکز آموزش مجازی، در روز 31 فروردین 1401 جلسه­ای با حضور دکتر فاطمه سمیعی، معاون آموزشی دانشگاه، دکتر مریم کرامتکار، سرپرست امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر عباس علامی، سرپرست مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه، دکتر مهران قلعه نوی، سرپرست مرکز آموزش مجازی دانشگاه و مهندس محمدعلی علویری، مدیر آمار و فناوری دانشگاه به منظور برنامه­ریزی جهت توسعه آموزش مجازی با توجه به برنامه استراتژی  سال  1401 در دفتر معاونت آموزشی دانشگاه برگزار گردید.

در این نشست برنامه استراتژیک مرکز آموزش مجازی مورد بررسی قرار گرفت و مواردی در دستور کار قرار داده شد. همچنین مقرر گردید عقد قرارداد با شرکت منتخب جهت ساخت محتوی آموزشی پیگیری و عملیاتی گردد.