• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۲/۲۴
  • کد خبر : ۱۴۵۶۷
آیین نكوداشت روز استاد و تجلیل از اساتید برگزیده در دانشگاه علوم پزشكی قزوین برگزار شد
آیین نکوداشت روز استاد و تجلیل از اساتید برگزیده در دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد

به همت معاونت آموزشی دانشگاه و با همکاری روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، روز 19 اردیبهشت 1401 مراسمی به مناسبت روز معلم و بزرگداشت مقام استاد برگزار گردید.

در ابتدای برنامه دکترعبداله دیدبان، سرپرست دانشگاه طی سخنانی ضمن تبریک روز استاد، از تلاشهای اساتید هیأت علمی دانشگاه قدردانی کرد.

سپس حجت الاسلام حسین حیدری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به مقام شامخ استاد و جایگاه والای علم آموزی در دین اسلام ، روز معلم و استاد را به اساتید تبریک گفت.

در ادامه برنامه با پخش کلیپ به مناسبت روز معلم و اجرای گروه موسیقی و اجرای برنامه طنز، لحظات شاد و مفرحی رقم خورد.

همچنین دکتر فاطمه سمیعی، معاون آموزشی دانشگاه با آرزوی قبولی طاعات، و تبریک روز استاد، از حضور میهمانان و اساتید تشکر و قدردانی نمود.

در پایان با اهدای لوح تقدیر و جوایزی از اساتید و اعضای هیأت علمی برگزیده تقدیر بعمل آمد.

گفتنی است این مراسم با حضور رؤسا و اعضای هیأت علمی دانشگاه، در سالن آمفی تئاتر شهید بابایی دانشگاه برگزار گردید.

6.0.9.0
    V6.0.9.0