• تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۲/۲۴
  • کد خبر : ۱۴۵۷۹
برگزیده شدن دانشجویان دانشگاه علوم پزشكی قزوین در سیزدهمین دوره المپیاد دانشجویی دانشجویان وزارت بهداشت
برگزیده شدن دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در سیزدهمین دوره المپیاد دانشجویی دانشجویان وزارت بهداشت

دکتر عباس علامی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه از برگزیده شدن دو دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در سیزدهمین دوره المپیاد دانشجویی دانشجویان وزارت بهداشت خبر داد.

دکتر علامی ضمن اعلام این خبر افزود: در این دوره از المپیاد دانشجویی وزارت بهداشت که در سال 1400 برگزار شد، سالار یوسف زاده دانشجوی رشته پزشکی موفق به کسب مدال برنز المپیاد در حیطه ی کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم گردید و محمدرضا مشرف دانشجوی رشته پزشکی به دیپلم افتخار المپیاد در حیطه ی مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت دست یافت.

مدیر مرکز مطالعات ادامه داد: در راستای تجلیل از دانشجویان افتخار آفرین و تشویق سایر دانشجویان، در روز ۲۱ اردیبهشت 1401 مراسم تقدیری در سالن مطالعات دانشکده پرستاری و مامایی برگزار گردید.

وی همچنین گفت: در این مراسم که با حضور دکتر امیرمحمد کاظمی فر، رئیس دانشکده پزشکی، دکتر منیرالسادات میرزاده، مسئول المپیاد دانشجویی دانشگاه و جمعی از دانشجویان تشکیل گردید، هدایایی نیز از طرف دانشگاه به دانشجویان برگزیده اهدا شد.

لازم به ذکر است سیزدهمین دوره المپیاد دانشجویی دانشجویان وزارت بهداشت در 6 حیطه ی استدلال بالینی، آموزش پزشکی، تفکر علمی در علوم پایه، کارآفرینی در بستر دانشگاه های هزاره سوم، مدیریت نظام سلامت و مطالعات میان رشته ای علوم انسانی و سلامت در بین دانشجویان مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای حرفه ای و تخصصی در نیمه اول سال 1400برگزار شد.

6.0.9.0
    V6.0.9.0