۱۴۰۱/۰۲/۳۱
جلسه هم اندیشی در خصوص راه اندازی رشته های ذكر شده در سند توسعه متوازن برگزار گردید
جلسه هم اندیشی در خصوص راه اندازی رشته های ذکر شده در سند توسعه متوازن برگزار گردید

جلسه هم اندیشی و تبادل نظر در خصوص بررسی و حل مشکلات راه اندازی رشته های ذکر شده در سند توسعه متوازن و مصوب نمودن گروه های آموزشی دانشکده ها در روز 26 اردیبهشت 1401 برگزار گردید.

در این جلسه در خصوص دستور العمل و آیین نامه تصویب گروه های آموزشی بحث و تبادل نظر شد.

مدیر منابع انسانی دانشگاه در خصوص متناسب سازی و برنامه ریزی در راستای اهداف وزارت متبوع گفت: هرگونه توسعه رشته و توسعه دانشگاه باید در راستای اهداف کلان وزارت باشد و معاونت توسعه و معاونت آموزشی باید نهایت تلاش خود را در راستای رسیدن به این اهداف عملی کند.

همچنین دکتر علامی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه دانشگاه در خصوص مشکلات معاونت آموزشی و مشکلات ساختار تشکیلاتی و بهبود چارت اداری دانشکده ها صحبت کرد.

در ادامه رئیس دانشکده بهداشت و پیراپزشکی بیان کرد: دانشکده بهداشت دارای 7 گروه آموزشی می باشد که دو گروه بهداشت محیط و بهداشت حرفه­ای داری مصوبه وزارت بهداشت هستند و 5 گروه دیگر (علوم بهداشتی در تغذیه، آموزش بهداشت و ارتقا سلامت، بهداشت و ایمنی مواد غذایی، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، اپیدمیولوژی و آمار زیستی) شرایط دریافت مصوبه گروه آموزشی وزارت بهداشت را دارند.

شایان ذکر است این نشست با حضور دکتر فاطمه سمیعی، معاون آموزشی دانشگاه، دکتر مرتضی نجفی، مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه، احمد پورشریفی، مدیر منابع انسانی دانشگاه، دکتر مریم کرامتکار، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، دکتر عباس علامی، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه، رؤسای دانشکده های پزشکی ، بهداشت و پیراپزشکی، معاون اداری مالی دانشکده دندانپزشکی و دانشکده پرستاری در سالن جلسات معاونت آموزشی برگزار گردید.